måndag, november 30, 2009

Det där var väl lite hårt för en nyhetssändning

Jag kan knappast undgå att visa er SVT-nyhetsprogrammet Nyhetsteckens lilla missöde från i torsdags. Tänk så det kan gå när man bildgooglar en logga.

Sändningen är nu borttagen från SVT Play. Den med skarp blick som såg missödet från början var Emanuel Karlsten. Uppdatering: Här hittade jag en annan länk till sändningen i sin helhet.

5 kommentarer:

Ivana sa...

Haha men roligt var det! :)

Martin sa...

Haha! NÅN ondskefull jäkel måste ju ha insett felet men bara låtit det vara.

Sara Ödmark sa...

Haha, tror du? Gud så taskigt.

Demokratbloggen sa...

”… Det socialdemokratiska partiets kamp för att bilda ett parti som skulle leda Sverige ut ur fattigdom och elände har för länge sedan dödats av dagens landsförrädiska patrask. Det borde vara dödsstraff på landsförrädare!

Det skitiga patrasket har INGENTING med folkets kamp att göra. Det socialdemokratiska parti som bildades och efter mycket möda och kamp, och slutligen genomdrev välfärden i vårt land, har dessa förrädare så gruvligt svikit så att idag återstår det Absolut Ingenting av folkets demokratiska parti … I n g e n t i n g ! …

… Idag talar sossarna om att ta hit obegränsat med utlänningar, sådana som under socialdemokratins ungdom benämndes svartfötter, sådana som tar våra jobb och förstör landet ...

Vi ska slänga ut ockupanterna från vårt vackra land, samtidigt som kujonerna i Sveriges riksdag kan vänta sig hårda straff för sitt svek …”

http://demokratbloggen.wordpress.com/

Pippo sa...

@Demokratibloggen: Vad menar du egentligen med att ingenting återstår av Socialdemokraterna? Senast jag kollade var det Sveriges största parti.