fredag, augusti 13, 2010

Internetnostalgi

Har plötsligt hittat till Youtube igen. Vi har haft en tid isär, den sajten och jag. Ibland blir det så bara, man liksom glider åt olika håll. Nu återknyter jag kontakten lite trevande, genom att leta upp gammalt och tryggt, sånt jag såg för fyra-fem år sen. Harmlöst och välbekant. Innan jag vågar mig ut i okändheten.
Exempel: Här är en sång av Tom Wilson, mer känd som Biff från Tillbaka till framtiden-trilogin. (Eller som sambons vän kallade den i ett förvirrat ögonblick: "Titta tillbaka vi trear"(?)) Skulle gissa att jag såg det här klippet för första gången cirka år 2006:

2 kommentarer:

Leszek Bonikowski sa...

Att jag har missat den här! Fantastico! Tack!

Anonym sa...

Oh. My. GOD!
Jag har helt missat det här! Hysteriskt roligt!! Tack!! :)