måndag, november 15, 2010

Jag

Introduce yourself.

Jag är ambitiös men lat så jag gör mig själv ständigt besviken men gjorde jag det inte skulle jag nog fallit ihop för länge sen. Jag är bra på att gruva och gräma, men däremellan är jag alltid lugn. Jag tycker om trånga utrymmen och mörka vrår och som liten kröp jag in i påslakan och lekte hemlös.

Jag är duktig på det jag gör, särskilt när jag gör det jag är bra på. Jag är norrlänning. Jag har aldrig haft en snuttefilt men däremot en snuttesten. Det vackraste ljud jag vet är en orkester som stämmer sina instrument. Det är ljudet av förväntan. Om jag blir riktigt arg har jag förmodligen slagit huvudet i någonting, jag blir oftare arg på döda ting än levande.

Min största svaghet är att jag är så stark. Jag är kvällsmänniska och kattmänniska och en ganska kort människa.

Jag är rädd för att bli missuppfattad. Att alla måste tycka om mig har jag vuxit ur, men om någon missförstår mig går jag sönder. Förakta mig på goda grunder, tack. Min last är socker och det godaste på en paj är smulet. Jag är problemlösningsorienterad och effektiv, om jag inte är hemma i mysbyxor då jag blir handlingsförlamad vid minsta kris. Jag hatar att folk säger "prosit" och jag äger fyra spelkonsoler som jag aldrig spelar på.

Jag tycker inte om att prata om mig själv, utom ibland, då jag gör det. Egentligen har jag presenterat mig varje dag här, längst upp i högra hörnet, sammanfattad i fyra ord:

Kan mycket, vill mer.

Detta är en del av blogguppmaningen trettio dagar.

7 kommentarer:

Julia sa...

Å, vilken bra sammanfattning (säger jag utan att veta helt vad det sammanfattar).

Sara Ödmark sa...

Tack!

Åsabloggen sa...

Nu försöker jag igen. Kanonbra beskrivning av dig själv!

Åsa

MarySaintMary sa...

Ljudet av en orkester som stämmer sina instrument - jag ÄLSKAR det! Har aldrig tänkt på det i de termerna, men det är klart det är förväntan, när du säger det.

Anonym sa...

Härlig beskrivning. Fanns många likheter mellan oss märkte jag.

Calle sa...

saom, du är så himla cool!

Sara Ödmark sa...

Tack för alla snälla ord!