tisdag, november 30, 2010

Bukfylla

What you ate today

När är den här rubriken någonsin intressant? Jag har väntat på en sådan dag men den kommer inte. Gårdagen får duga. Jag åt ingen frukost, är dålig på det. Svampsoppa och två smörgåsar till lunch, jag hade smör på brödet, det är inte helt vanligt. Smör har fått en liten revival för mig. Jag har alltid använt obscena mängder smör i mat, men inte på mackor. Förrän nu. Till middag blev det tomat- och mozzarellafylld gnocchi (färdigköpt, bara att tillaga) som jag åt på en bädd av hackad tomat, champinjoner och avokado. Enkelt, men hyfsat avancerat måltid för att vara jag. Jag äter för mycket snabbmat och halvfabrikat för mitt eget bästa. Åt inte så mycket sötsaker heller när jag tänker efter, slukar godis/glass/bakverk så gott som varje dag, men igår blev det knappt en chokladbit. Kanske är det här början på mitt nya, sunda jag?
Förmodligen inte.

Detta är en del av blogguppmaningen trettio dagar.

Inga kommentarer: