söndag, januari 16, 2011

The force is with the beer

Så här såg badkaret ut hemma hos vännerna där vi firade nyår:You gotta love them.

6 kommentarer:

Maxivendel sa...

Sjukt coolt, som gammal Star Wars fanatiker och ölintresserad så verkar det vara klockrent!

Sara Ödmark sa...

Det var klockrent, den bästa ölkylen nånsin!

Anna Thunman Sköld sa...

Så coolt! Hoth! *älsk*

Henrik Bennetter sa...

Oh vad snyggt! Så pass att jag vill bli vän med dina vänner, vara med nästa gång och sen bara sitte inne i badrummet och leka med figurerna!

PEGU sa...

Hej, jag kallar mej PEGU, jag brukar titta till din blogg allt som oftast. Jag gillar älskade dumburk och håller själv på att kicka igång min nya blogg som kommer handla om alla möjliga intressanta människor, kända som okända, det viktiga är att det finns något intressant att förmedla. Min fråga till dej är om du vill vara med och bli intervjuad för ett kortare reportage/personporträtt (jag vet inte vad det heter eller vilket som är korrekt och riktigt) Du får gärna spana in bloggen: allahjartans.blogg.se och svara på mail: pegu@live.se eller msn:pegu@live.se mvh PEGU

Sara Ödmark sa...

Haha, ja vi kunde faktiskt inte låta bli att leka lite med dom under kvällen...