fredag, januari 14, 2011

Try this, Ranelid (nej snälla gör inte det)

Okej, här är ett nummer vi förmodligen aldrig får se i Let's Dance. Programmet heter "Bailando por un sueño" (Dansa för en dröm) och är inte en officiell variant av "Strictly come dancing" eller "Dancing with the stars", men en tv-danstävling med liknande regler. Det sänds i Argentina och just det här numret är... något barnförbjudet. Programledaren blir så till sig att han går bananas på slutet.

Kåtast av alla verkar bildproducenten vara som på ett epilepsiframkallande sätt klipper in kvinnans skrev hela tiden. Yikes.Silvina Escuredo och Nicolas Scillama heter dansarna, hon är välkänd modell och skådespelerska. De vann inte tävlingen, det gjorde istället tungviktsboxaren Fabio "La Mole Moli". Och ja, det här numret (som sändes i höstas) blev ganska omdiskuterat även i Argentina.

5 kommentarer:

Nonsensakuten sa...

Å SVT som håller på med Minuten och Ung & Bortskämd och sånt larv...det är ju public service av den här kalibern de skall köpa in...(även om detta kanske mer är pubic service..)

Henrik Bennetter sa...

Harrejavvlar!

Anonym sa...

Och så undrar folk varför jag så sällan dansar med min sambo S på fester...
Jag tycker den dansen är lite privat iaf

:-/ //lulle

Lotta sa...

Men vad hände med programledaren, varför blev han så arg? Kuppade de när han nafsade henne på tutten eller...?

Sara Ödmark sa...

Jag vet faktiskt inte. Kanske blev han bara så adrenalinstinn att han inte kunde kontrollera sig. Eller så låtsades han vara upprörd för att visa sin moraliska överlägsenhet. Eller så fick han stånd och blev generad och gjorde allt för att dölja det.