torsdag, januari 07, 2010

Sveriges bästa blogg

Vilka är dina favoritbloggar? Kanske återfinner du någon bland de som nominerats till Stora bloggpriset. Men risken är förstås stor att din favorit inte är med där, svindlande ettusenniohundratjugoåtta olika bloggar nominerades av de drygt hundra i bloggpanelen. Trehundrasju bara i kategorin Nöje & Kultur. Men den här bloggen var en av de fem som fick flest nomineringar! Jag är naturligtvis fantastiskt stolt och glad över det, och vill du rösta på mig blir jag såklart bara gladare.

Jag kommer själv att rösta friskt på till exempel Elin Grelsson och Abbes pappa.

Rösta du också!

7 kommentarer:

Abbes pappa sa...

Tack snälla!

Emanuel sa...

Väl värt! Du har min röst.

Sara Ödmark sa...

Varsågod!

Och tack så väldigt!

Abbes pappa sa...

Glömde såklart säga att jag röstar på dig också. ;)

Airspirit83 sa...

Bra blogg :) Själv kommer jag att rösta på dig och på min vän Sandra som har inredningsbloggen Inspirera mera, om du inte har kollat in den så gör det.

Greger sa...

bra blogg('') håller tummarna att du viner din kategori Kanon...

Sara Ödmark sa...

Tack!