torsdag, oktober 21, 2010

Mmm.... I smell fish...

Älskade dumburk har som ni märkt tagit en paus. Mitt tv-bloggande hittar du numer hos DN.se/tvbloggen.

Men det tar emot att stänga den här bloggen för gott. Kanske låter jag en tid framöver detta vara mitt utlopp för icke tv-relaterade tankar eller annat som inte platsar under Dagens Nyheter-flagg.

Så länge bjuder jag på den här bilden jag hittade i mobilen: Ett foto av menyn från en restaurang i Norrtälje där jag och mina bröder åt en trevlig måltid för en tid sedan. Vi noterade med viss munterhet att man kunde beställa fiskdoftande fläsk. Vad nu det är för något.

4 kommentarer:

popfabriken sa...

Det där var ju Skyltat-material. Kan vi lägga upp den med en trevlig länk till din blogg?

Sara Ödmark sa...

Absolut! Gör det.

Anonym sa...

I det sydkinesiska inlands-köket finns många rätter som för oss känns som konstig cross-cooking. I inlandet har de svårt att få tag på färsk fisk och skaldjur (inse så konstigt). För att fortfarande få smak och doft av seafood så har de såna här rätter. Bland det godaste jag ätit i Kina är fläsk friterat i ett skal av torkade räkor.

Anonym sa...

Tur det inte var fläsksvärd åtminstone.