söndag, oktober 24, 2010

TROMBON. BONEY M. GULDBRODYRSKAVAJ.

Herregud, såg ni Doobidoo? Nä, inte jag heller, men några mystiska kommentarer på Twitter gjorde att jag fann mig nödgad att efterhandskika på svtplay. Det var någon sorts sportvariant med Kenny Bräck, Louise Karlsson, Pernilla Wiberg och Stefan Holm. Snabbspolade mig förbi de flesta av sångmomenten, men arkivklippen var sevärda som alltid.

Och sen kom det mest bisarra tv-ögonblick jag sett på länge. Efter att Louise och Kenny spelat Chuck Berry på synth och gitarr var det dags för det andra lagets uppträdande.

Det är svårt att beskriva det, det måste nästan ses. Jag säger bara: Stefan Holm. Spelar trombon. Till "Daddy cool". I matadorutstyrsel.

2 kommentarer:

Nilla sa...

Det var hur kul som helst! Jag gillar Doobidoo! :-)

Sara Ödmark sa...

Det är vid sådana här tillfällen som jag inser varför jag älskar tv.