tisdag, februari 22, 2011

Skräphögen Khaddafi

Om inte situationen i Libyen vore så tragisk skulle Khaddafi (Gaddafi/Qadhdhafi/Kartoffel) vara en mycket komisk person. Hans tv-sända tal idag var en ren uppvisning i galenskap. Själv satt jag och funderade över vem det var han påminde mig om? Jag kom på det efter en stund:

12 kommentarer:

Anna Thunman Sköld sa...

Fantastisk!

Åsabloggen sa...

Otroligt likt!

Sara Ödmark sa...

Jag tar alla chanser att bildgoogla Fragglarna. :)

Anki sa...

Herregud, jag dööööör av skratt:-))))

Erika sa...

Du är ett komiskt geni!

Carlbom Fotoblogg sa...

Underbart. Fick mig att skratta friskt trots att det är en oerhört tragisk skräphög. Kartoffel alltså.

Mickey J Barczyk sa...

Vem är han till vänster?

Nonsensakuten sa...

Ha ha!

OFA sa...

haha fina gamla skräphögen.
Den till höger då alltså.

Myra sa...

Han är ganska lik Ulla-Bella också, ni vet sekreteraren i Solstollar. På de bilder då han har den där röda mössan på sig (Khaddafi alltså).

Bajsugglefisken sa...

Hahaha, det här gillar jag!

Anonym sa...

Tja tycka vad man vill om Khaddafi men med facit i handen kan man konstatera att Libyen och mellanöstern idag är mer destabiliserat och trasigt än någonsin med otroligt många människor på flykt pga FN:s och Natos inblandning. Väst stöttade Khaddafi tills han ville bort från dollarn. Rebellerna som stöttades och finansierades av väst var inte frihetskämpar som det hette så vackert i medierna 2011, det var fundamentalistiska islamister som användes som proxy av väst för att få bort honom, "frihetskämparna" är idag kända som bla ISIS. Väst stöttade och finansierade talibanerna under 80-talet och inget har förändrats. Khaddafi hade rätt, vi kommer verkligen att få ångra detta.