måndag, juli 18, 2011

Loppis

Var lite-grann sympatisk! Veckans motto.


Det vanliga. En kniv, några Åremärken, en Volvokalender. Men den där dockan till vänster? Med synthlugg, spindelfransar och liggande i någon sorts liksvepning?


Under hyllan med standardporslin hittar man en tavla av fyra stiliga herrar. Det syns inte så bra på bilden (klicka för att förstora), men den är gigantiskt stor. Blev nästan lite sugen. Det vore väl nåt att ha hemma på väggen?


Bland cd-skivorna med dansband och sketcher av Robert Gustafsson hittade sambon The Cassandra Complex och Cabaret Voltaire. Han köpte den sistnämnda för en tia. Själv köpte jag "Egyptisk drömbok", ett drömlexikon efter egyptiska, persiska och arabiska skrifter. Där kan man bland annat läsa att om man drömmer att man ser en jude har man utsikt till goda affärer. Drömmer man om hårpuder kan man genom fåfänga gå ivägen för sin egen lycka och drömmer man om en naken flicka kan man råka i stora penningutgifter. Det ni. Nu vet ni.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ju kändisarna i Bröderna Lindqvist ser man ju med blotta ögat ju :-D

//lulle

Katarina sa...

Härligt hemska fynd! Du kanske skulle trivas på http://thrifthorror.livejournal.com/ - där njuter åtminstone jag av gräsliga loppisgrejer. (Exempel: http://thrifthorror.livejournal.com/544287.html )