fredag, juli 29, 2011

SemesterrapportNågra bilder ur min mobil. Den översta kallar jag "Kamouflagekatt".

Igår var vi på ett musikevenemang där vi på parkeringen möttes av en hjord getter, varav en stolt stod uppe på taket på en parkerad bil. Sedan försökte vi köpa kokkaffe och stut men det gick inte för "kaffet tar vi i pausen, först ska vi lyssna på konserten". Så då lyssnade vi på bandet som vi redan hört en gång den här veckan, sedan klappade vi killing och sedan åkte vi hem och åt surströmming för sjuttifjärde gången.
Samtidigt har jag köpt mitt livs första Apple-produkt (nej, jag har aldrig ägt en ipod eller iphone eller mac av något slag men jag jobbar ändå med media okej?) och ägnar kvällarna åt att spela Plants vs Zombies på min Ipad 2. (Det blir för övrigt det nuvarande hushållets tredje Ipad).

Sammanfattningsvis är jag på en rätt bonnig semester med hightechinslag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kattmoflage kanske?

Sara Ödmark sa...

Exakt!