onsdag, april 18, 2012

The Voice Aus

Inte nog med att jag för tillfället följer både amerikanska och brittiska versionerna av The Voice, nu har även den australienska dragit igång och jag älskar verkligen auditionfasen av det programmet. Den australienska premiären bjöd dessutom på en av de mer överraskande rösterna jag hört på länge Karise Edens. I did not see that voice coming. När hon berättar sin (rätt sorgliga) livshistoria har hon en helt vanlig nittonårig-tjejröst men när hon börjar sjunga... Ja det måste ses. Coacher är Keith Urban, Delta Goodrem, Joel Madden och Seal och du kan se programmet här. (Hoppa fram 52 minuter för Karise Eden).

4 kommentarer:

Helle och Selle sa...

Hej Sara! Kom in på din blogg genom en kompis och gillar den massa! Jag håller just nu på att orientera mig i media-bloggsfären då jag och en kompis startat världens bästa mainstream-film-blogg: filmstord.blogspot.se. om du behöver tips på dvd-skivor att slänga in i dumburken, så kom över till oss en sväng! -Selle

Helle&Selle sa...

TV i all ära, men film är ändå livet!

Malin sa...

Tack för tipset om australiska The Voice! Jag ser fram emot att höra Karise Eden sjunga andra låtar.

Malin sa...

Sökte lite och hittade Karise Edens you tube-kanal:

http://www.youtube.com/user/r0sexoxo

där hon sjunger en del av de sånger som jag hoppades på att hon skulle sjunga i The Voice framöver!

Tror hon kommer gå riktigt långt, inte bara i programmet.

Än en gång, tack för tipset!