tisdag, augusti 06, 2013

Oväntad kändisspottingRoligaste kändisspottingen i New York måste nog (trots att jag såg Jesse Eisenberg och nya flickvännen Mia Wasikowska vara puttinuttiga med varandra och även höll på att springa in i en strosande Mads Mikkelsen) vara att jag i en liten secondhand-butik i Greenwich Village plötsligt såg att den enda övriga kunden var New Zealand's Next Top Model-vinnaren Danielle Hayes.

Jag önskar nästan att jag hade hälsat på henne. Hon kan inte ha förväntat sig att bli igenkänd i USA – av en svensk.

3 kommentarer:

Anna TS sa...

Åh, vad synd att du inte gjorde det! Hon är en av mina absoluta TM-vinnare!

Sara Ödmark sa...

Ja, min med! Men jag är verkligen ingen gå-fram-till-person. Fast såklart ångrar man sig.

Anna Thunman Sköld sa...

I know the feeling! Min bästis Mats och jag stalkade Johnny Knoxville i säkert fem kvarter i New York en gång. Men vågade aldrig gå ända fram...