onsdag, januari 15, 2014

Post-serie-depp och fun facts om "24"

Har klämt tre säsonger "24" på typ en vecka. Tappade bort den serien för flera år sen och plötsligt händer det där man aldrig tror ska hända  man kommer sig för att ta upp den igen! Så jag plöjde säsong 6-8 och nu är jag inne i den där tomma post-serie-deppen. Tur då att Jack Bauer kommer tillbaka, i maj, även om det känns väldigt långt till maj just nu.

Hur som helst, roar mig så länge med galna fakta om säsong 8. Som detta: att skådisarna som spelar Dalia och Kayla Hassan, mor och dotter, i verkligheten är lika gamla.Båda födda 1982(!).

Och Kayla Hassan är gift med Morris, Chloes man:

Båda är kanadensare.

1 kommentar:

Blogoholic sa...

Fatta hur pepp jag är på nya 24.
24 var den första tv-serien jag såg som fick mig att tycka att film (nästan i alla fall) är ett sämre mediaformat.

Klämde också 2 säsonger under en helg. Lite maniskt men jag kunde inte sluta titta.