tisdag, oktober 23, 2007

Sång, dans eller kanske modeller?

Ni har bland annat röstat fram David Caruso som sämste skådespelare, Stewie och Bob som favoritskurkar och Fem myror som bästa barnprogrammet. Efter en tids uppehåll är det nu dags igen för att låta er bloggläsare tycka till. Den här gången handlar omröstningen om dokusåpor i talangjaktformat. Vi har svämmats över av sådana de senaste åren, och att hitta tio röstningsalternativ var inget problem. Snarare tvärtom, och mindre aktuella såpor som Floor Filler, Popstars, Fame Factory och Toppkandidaterna fick inte vara med. Tycker du att jag missat ett självklart program, eller bara allmänt vill diskutera frågan, gör gärna så i kommentarerna här under.
Så gör din röst hörd! Vilken talangsåpa ser du helst? Rösta i marginalen till höger.

Uppdatering: Jag la till ett elfte alternativ, "Talangsåpor är skräp", för dig som inte gillar någon utav dem.

4 kommentarer:

Anonym sa...

jag saknar faktiskt Fame Factory lite, jag tycker det var kul att kunna följa deltagarna även utanför veckofinalerna, ett moment som jag tycker Idol skulle kunna ha.

Men jag röstar självklart på Project Runway!

Sara Ödmark sa...

Jag såg ett klipp ur Fame Factory bara härom dan när jag zappade mig in i Doobidoo och Jessica Andersson var gäst. Dom visade hennes första audition och jag mindes plötsligt hur mycket jag gillade första säsongen. Det var en så schyst mix av människor, och som du säger fick man lära känna dom lite bättre.
Men sista säsongen såg jag inte alls, då hade dom helt tappat formen tyckte jag.

Anonym sa...

Hej! Skön blogg. Skulle ni möjligen vara intresserad av att tjäna extra pengar på den genom annonsering? Tveka inte att kolla in vår sida eller höra av er!

Sara Ödmark sa...

David: Tack! Men nej tack. Det här är ett icke-kommersiellt projekt och jag tänker hålla bloggen reklamfri.