fredag, augusti 29, 2008

Från Vita huset till Facebook

Aaron Sorkin ska göra en film om Facebook. Jag vet inte vad jag ska göra av den informationen. Finns det något som är mer uttjatat än Facebook? Finns det någon som skulle kunna göra något så uttjatat angeläget? Ja, Aaron Sorkin. Jag vet inte om det är för att jag är inne i någon sorts Vita huset-period (så. briljant.) men jag får rysningar av att att kunna gå med i Sorkins Facebookgrupp och läsa hans välkomsthälsning.

"Welcome. I'm Aaron Sorkin. I understand there are a few other people using Facebook pages under my name--which I find more flattering than creepy--but this is me. I don't know how I can prove that but feel free to test me.

I've just agreed to write a movie for Sony and producer Scott Rudin about how Facebook was invented. I figured a good first step in my preparation would be finding out what Facebook is, so I've started this page. (Actually it was started by my researcher, Ian Reichbach, because my grandmother has more Internet savvy than I do and she's been dead for 33 years.)"

Den nya tiden. Är det inte något med hela grejen som andas Den Nya Tiden? Det kanske bara är en illusion, men det känns närmare. Jag känner mig nära.

Läs mer hos DN, guardian, SvD, hollywood reporter m fl.
Andra om , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Intressant det där med Facebook, ett fenomen i tiden.

Ha en fin lördag:)

Vi på Kantarellen sa...

Jag har, som jag skrev hos mig... liksom inte fattat grejen med Facebook.


Men ungarna pysslar med den, som om det var ett litet barn. Kan bero på att de inte har några levande. :-)