fredag, november 21, 2008

Hemma igen

Jag är tillbaka. Men jag har inte sett en enda sekund TV på tolv dagar så ni får ursäkta om det tar ett tag att komma igång igen. Det var någon som sa att man åker på semester för att vila upp sig, men det måste jag ha missuppfattat. Jag får se om några skildringar av äventyret låter sig formuleras här på bloggen, annars ska jag skynda mig att titta ikapp på dumburken och komma in i vardagen igen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag börjar med att uppdatera: Pushing Daisies har lagts ner! Skandal var ordet.

Anonym sa...

hejsan, jag såg ditt inlägg om spelet "master of television" och jag har det spelet men vill sälja det. Så tänkte fråga om du vet någon som kanske vill köpa det för 200? =)
verkade på dina kommentarer på inlägget att det finns ett visst intresse för spelet.
Om det skulle finnas intresse är min mail
griskultingen83@hotmail.com

/Anja

linlasj sa...

Att inte titta på tv under några dagar är bara livgivande...så det så.
Böcker eller samvaro på fik är utmärkta ersättare.
Så det så...