söndag, december 06, 2009

Kulturbloggsnamedropping

Sveriges bästa film- och tv-blogg är Weird Science, hurra! Trots att det var de som igår fick ta emot Stora Kulturbloggpriset ur Pagrotskys hand och inte jag är jag väldigt glad idag. Jag tycker nämligen att det är helt rätt, och de vann dessutom best in show-priset Kulturbloggarnas kulturblogg, väldigt välförtjänt.

Sen träffade jag juryöverhuvudet efter prisutdelningen som gratulerade till andraplatsen och berättade att det skilde en (1!) röst mellan mig och Weird Science och då kan man ju inte göra annat än stråla. Dessutom fick jag en kram av Lotten och vågade hälsa på Julia Skott trots att hon var snygg och cool. Av bara farten hälsade jag på Hynek Pallas också och språkade en del med Stationsvakt, Petra och Anna.

Jag log ett snett leende åt alla blixtar som smattrade under ceremonin och tänkte att det säkert bambusras och livetwittras och Iphonebloggas för fullt från de där mobilkamerorna som vajade som en skog av periskop. Jag skakade lite lätt på huvudet åt synen. Sen kom jag hem och förbannade mig själv för att jag inte tagit några bilder som kan få illustrera detta inlägg.
Så kan det vara.
Här ser du alla vinnarna.

4 kommentarer:

Emanuel sa...

Som sagt. Väldigt irriterande att vi inte hälsade...
Och nästan ännu mer irriterande att det bara skilde en röst! Jag skulle ha röstat...

Behöver du bild kan du sno en av mig: vill! http://www.flickr.com/photos/emanuelkarlsten/4161525418/

Sara Ödmark sa...

Det var nästan komiskt, vi stod en stund bredvid varann och så tänkte jag "när dom börjar spela musik igen så presenterar jag mig" och så började dom spela musik och PRECIS då gick du. Snopet.

Julia sa...

Snygg och cool? Vem har du träffat egentligen? =)

Sara Ödmark sa...

Dig! Försök inte. :)