söndag, december 13, 2009

Världens bästa pojkband?

Lucian har kommit och lyst upp i natten, och det är väl inte mer än rätt att de följande veckornas arkivklipp ägnas åt att sprida lite julglädje. De fyra grabbarna i det ryska pojkbandet Steklovata vill gärna komma med en nyårshälsning till exempel. Åtminstone är det vad jag TROR att de gör, någon med bättre ryskakunskaper (Julia?) får gärna översätta denna förmodligen högkvalitativa text.

Den här klämmiga biten (och videon) är inte alls så gammal som man kan tro, den är såvitt jag vet faktiskt från detta årtionde. Det är nästan på sin plats med en liten varning innan ni lyssnar på denna klassiker: Den sätter sig lätt på hjärnan. Nu har jag nynnat "Novi novi novi novi god" hela helgen.Varje söndag rotar jag lite extra i arkiven för att bjuda på ett okänt eller bortglömt klipp ur populärkulturhistorien. Här hittar du en sammanställning över de jag har hittat hittills.

4 kommentarer:

Burberry Fields Forever sa...

Vad är det med dessa ryssar och deras tvångsmässiga behov att kamma håret framåt som som om de precis kommut ut ur en koröv?

Sara Ödmark sa...

Jag vet inte. Men förmodligen är det i koröven de här pojkarna handlat sina kläder också. Allt är liksom... gråbrunt.

Ataharis sa...

Lite mer tandreglering och vitaminer. Lite mindre hårfärgning och framåtkamning. Då kan det här nog arta sig. Det är ju en svängig melodi!

Anonym sa...

Har de skämtöron eller är de riktiga?...
Det enda jag ser är deras kritvita utstickande öron.