tisdag, april 09, 2013

Newsroom-Jim i Vita huset

The Newsroom hade alltså premiär i SVT1 igår och jag vill understryka att jag finner den sevärd trots att jag skrev lite hätskt om den i förra veckan.
En sak som jag tycker haltar betänkligt är (spoilervarning) kvadrupeldramat Lisa/Jim/Maggie/Don. Deras motiv och ageranden förklaras liksom inte på ett vettigt sätt. Jag förstår inte varför någon av dem är intresserad av någon annan eller varför de beter sig som de gör.

Men jag gillar Jim, som spelas av John Gallagher Jr. Han är en av de rollfigurer jag faktiskt bryr mig om. Alla vet vi hur Aaron Sorkin tycker om att återanvända skådespelare men minns du Johns insats i Vita huset? Inte? Kolla in unge "Tyler" här:

Kuriosa: Hans första flickvän var Aubrey Plaza (Parks and Recreation-April) när han var femton.

#blogg100
77.

Inga kommentarer: