söndag, januari 20, 2008

Hej

Är det bara jag som älskar den senaste reklamfilmen för mobbningsmotståndarna Friends? Ni vet den med killen som har ryggsäcken, pojkrummet och hjärtat fullt av svarta, hårda glåpord? Och som en dag kommer hem med ett rött och fint litet "Hej" som han omsorgsfullt placerar på skrivbordet? Bedårande. En av mycket få reklamfilmer jag faktiskt ser, och inte bara automatiskt zappar mig bort ifrån.
Har du missat den önskar jag att jag kunde visa den här, men jag hittar den inte. Alla andra Friends-reklamfilmer kan du däremot se här. De flesta är fina, och reklambyrån har verkligen fingertoppskänsla när det gäller musiken.



Musik: Granada med Calm as calm can be och Amazing it seems.

Andra bloggar om: , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gillar den också. Blir varm i hjärtat.

Mattias S sa...

Åh, låter fint, gav mig gåshud bara att läsa om.

DanielM sa...

Jaa, den är söt.
Lite underligt att den inte ligger ute också.
Den här är väl på samma tema:
http://www.youtube.com/watch?v=_GXtvt7tXaI

Anonym sa...

De reklamfilmerna berör verkligen och når fram med budskapet. Riktigt bra gjorda!