fredag, mars 14, 2008

Jon Stewart och modebloggar

Saxat ur dagens bloggskörd: Hos TVbloggen kan du se gamla klipp med Jon Stewart som gäst i Who wants to be a millionaire. Mycket roligt.
Jon berättar att han spelar för Alzheimerförbundet eftersom hans mormor eller farmor dog i sjukdomen. Han når frågan värd 250.000 dollar:
Regis: The Alzheimer Association would win a quarter of a million dollars if you get this right and if you don't they are back to 32.000 dollars.
Jon: Yeah, but they would forget about it the next day.

Damon kommenterar debatten om och i Debatt. Såg inte programmet och har aldrig läst Blondinbellas blogg, så jag håller mig lite utanför ämnet, men jag tycker hans sista stycke är tankeväckande. Han skriver att killars konsumtionshets inte ifrågasätts på samma sätt som tjejers och att exempelvis bil- och pokerbloggar inte är särskilt kontroversiella.
Sticker det mer i folks ögon när man lägger pengar på mode och smink och bloggar om det än om man köper en enorm plasma-TV och en iPhone och bloggar om det? I så fall varför? Är det för att det ena anses ytligare än det andra? Och är det det? Är unga modetjejen en sämre förebild än unga pokerkillen? Jag läser inga så kallade "modebloggar" (och inga bil- eller pokerbloggar heller för den delen) och har inga svar, men frågorna är spännande.

Andra bloggar om: , , , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Hittade den här, kan det stämma?

http://www.aktuellt.nu/2008/03/18/blondinbella-far-konkurrens

/david