torsdag, mars 13, 2008

Robin, Björn och Micke Leijnegard

Apropå Stina Lundberg Dabrowskis oväntade avslöjande har jag ännu inte kommenterat den nya säsongen av Robins, så det kanske är dags nu så här efter det åttonde och sista våravsnittet. Duktiga Robin Paulsson kom alltså tillbaka - på bättre sändningstid - och jag hade höga förväntningar som till stora delar har infriats. Klart roligast är de två Micke Leijnegardklippen språklektion och konstig stämning. Peter Settmans minspel i det senare är obetalbart.

Senast gästade en annars intervjuskygg Björn Gustafsson programmet och berättade bland annat att hans liv är så galet nu att han märkt att han kissar hårt. Han är så stressad att han tar i när han kissar för att vinna tid, vilket har gjort att han fått en kraftigare stråle på sistone. Det sjuka i det hela är att jag tror att han var helt uppriktig. Han pratade också om att han var 20 år när han kysste en tjej för första gången (way back för sådär två år sen), om när han förlorade oskulden och om att han aldrig rökt eller druckit alkohol. Hade jag varit elva år (eller max tolv) hade jag varit kär i honom vid det här laget, men nu känner jag mer för att ge de blonda lockarna en systerlig klapp.

Robins, fredagar 21.00 på SVT1, har alltså avslutat vårens omgång. Men vi har nog all anledning att förvänta oss mer av Robin Paulsson i rutan framöver.
Andra bloggar om: , , , , , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det måste vara en av SVT´s största skandaler i modern tid att Robin bara tilldelats åtta avsnitt.

Kanske inte, men jag vill gärna göra gällande att det är det. En halvtimme i veckan i bara åtta avsnitt. Robin klarar av så mycket mer.

Sara Ödmark sa...

Jag vet inte heller riktigt vad tanken är. Jag förstår att de först testade honom en säsong på lite beige tid, och sen såg att han funkade och gav honom bättre förutsättningar. Men varför bara åtta avsnitt?
Det finns väl nån anledning antar jag, men han kommer att dyka upp igen hur som helst.

Anonym sa...

Det hoppas jag verkligen. Ge grabben åtminstone en timme eller en halvtimme fler gånger i veckan. Då är jag nöjd. Han är en fantastisk komiker och kan utan tvivel axla programledarrollen. Vågar påstå att han inte är långt ifrån samma klass som Luuk.

Vi hoppas på ett snart återseende.