söndag, augusti 09, 2009

Pinsamt, Lili och Susie

Denna söndag borde det naturliga vara att gräva i arkivet efter John Hughes-klipp eller kanske någon gammal skatt med Paula Abdul, eller varför inte något från början av Madonnas karriär, men eftersom jag inte kan välja tar jag något helt annat.

Det här klippet är från 1989, när det som inte får hända händer vid ett uppträdande av Lili och Susie. Tekniken är inte på deras sida och en stackars Jan Trolin (minns ni honom?) får komma in och försöka rädda situationen.Varje söndag rotar jag lite extra i arkiven för att bjuda på ett okänt eller bortglömt klipp ur populärkulturhistorien. Här är till exempel Madonnas allra första liveframträdande. Här hittar du en sammanställning över alla arkivklipp jag har hittat hittills.

4 kommentarer:

Pucko sa...

"Jag har ingen aning... jag har ingen aning om vad som har hänt för nånting" Haha, skön playback!

Sara Ödmark sa...

Ja, vad kan ha hänt? Vad kan det vara... Hihi.

Lena sa...

Har kikat runt på din blogg, kul att kika på alla klipp! :)

Sara Ödmark sa...

Tack! Kika på du!