söndag, augusti 16, 2009

Stjärnkomikernas genombrott

Han tog ett storstilat farväl, men var inte borta särskilt länge. Den 14 september är det premiär för Jay Leno Show i USA. Gode vännen Jerry Seinfeld blir premiärgäst. Jay Leno har aldrig varit en av mina favoritkomiker, men som talkshowvärd är han stabil.

I veckans arkivklipp backar vi bandet och tittar på Leno och några andra som senare blivit bjässar på komikerscenen: Steve Martin, Dave Letterman, Gary Shandling och Eddie Murphy. Här är klipp från deras allra första framträdanden på The Tonight Show.


Varje söndag rotar jag lite extra i arkiven för att bjuda på ett okänt eller bortglömt klipp ur populärkulturhistorien. Här är ett gammalt klipp när Leno gästar Letterman, här debuterar Jerry Seinfeld. Här hittar du en sammanställning över alla klipp jag har hittat hittills.

3 kommentarer:

ernstr sa...

ja, jag har legat i men det känns som jag har gjort det förgäves eftersom jag knappt har några läsare..

Donny H sa...

Fantastiskt snygg kavaj Leno har dragit fram ur garderoben.

Sara Ödmark sa...

Visst är han stilig! Frisyren är rätt grym också.