fredag, maj 09, 2008

Orakel

Den senaste reklamkampanjen för 118 100 går ut på att man via sms kan fråga dem om vad som helst. Finurlig idé som enligt dem själva blivit en stor succé. (Och uppenbarligen fungerar den väl då de kan förmå annars reklamovilliga TV-bloggare att skriva om dem). Jag testade dem om MacGyver-ryktena:

Svar: "Enligt Lee David Zlotkoff som är skaparen till MacGyver-serien så håller han i dagsläget på att skissa på en budget för en ev. MacGyverfilm. Han säger att om Harrison Ford fortfarande kan spela in Indiana Jones så skall det gå alldeles utmärkt för Richard Dean Anderson som spelar MacGyver i serien att göra en MacGyverfilm. 118100 hoppas att filmen kommer inom kort och kommer definitivt att köa till premiären."

Ah. När man har tillgång till ett allvetande orakel på det här sättet känns det som tjänstefel att inte fråga vilken serie som egentligen är världens bästa TV-serie. Jag trodde jag skulle få ett otydligt svar med hänvisning till tycke och smak och diverse omröstningar, men nej, det allvetande oraklet var säker på sin sak. Nu behöver du inte debattera eller fundera längre, här kommer svaret på vilken som är världens bästa TV-serie:

"Världens mest populära och mest sedda tv-program heter The Simpsons och skapades av Matt Groening. The Simpsons är dessutom historiens längsta amerikanska komediserie. Så 118100 anser att The Simpsons är världens bästa serie! Ha en trevlig dag."

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Elina Jonsson sa...

hahaha. att 118 hade sån självdistans och humor. mitt sånt nummer hittills har varit mina galet underhållande och allvetande föräldrar. men de kanske behöver lite avlastning :)

pitt sa...

118 100-tjänsten är helt underbar.

Man kan skicka in vilka frågor som hälst. Och få svar. på allt. Har inte blivit nekad ett ända svar än så länge.

Men det är ganska tydligt att dom använder ganska mkt wikipedia. Men en kuk tjänst är det..

Och simpsons ÄR världens bästa serie.