onsdag, maj 07, 2008

The return of Angus MacGyver

Ryktet säger att vi ska få njuta av en klassisk hockeyfrisyr på vita duken inom en snar framtid. Det pratas nämligen om en kommande MacGyverfilm. Skaparen av den klassiska 80-talsserien, Lee David Zlotoff, var på den tekniska mässan Maker Faire för ett par dar sen och nämnde då ett storbudgetprojekt på planeringsstadiet. Tydligen äger han filmrättigheterna sen några år tillbaka. Något officiellt är ännu inte sagt och huruvida Richard Dean Anderson är tänkt att återkomma i huvudrollen är oklart.

I så fall behöver han kanske träna upp sig lite.
Så här såg det ut för två år sen när MacGyver gjorde comeback i TV-rutan:

Reklamen för MasterCard sändes under Superbowl 2006.

Läs mer om MacGyver här.
Andra bloggar om: , , , , , ,

6 kommentarer:

Oh Julie. sa...

Hehe, jag gav bort resten av alla bollarna. NU ångrar jag mig lite. Så klart.

OCH.. Blir det en film, dör jag om det inte är Richard Dean Anderson som spelar MacGyver. Det är ju han och bara han som är.. eh.. han! Hehe :D

Anonym sa...

Är det fler än jag som osökt tänker på systrarna Patty & Selma i Simpsons? De gillade McGyver.
Hmm..Ahh....Oh.....MMMMM....

Anonym sa...

Åh! Patty och Selmas lilla garnnystan av MacGyver-hår!!! Suveränt bra! Och ja, Richard såg kanske lite plufsig ut i reklamen, men kan Harrison Ford vackla omkring på kryckor och spela Indiana Jones, så fixar RDA det här utan problem. Släng på honom en hockeyfrilla-peruk så är halva jobbet gjort, sen återstår det bara att kameran panorerar fram till alla skurkar medan de hotfullt spanar bort mot horisonten och väser "I'm gonna get that" (konstpaus) "MacGyver" mellan tänderna. Jag skulle se den.

Sara Ödmark sa...

Jag tycker också att det måste vara RDA som gör rollen. Det skulle bli helt knasigt med en slätstruken ung Hollywoodhunk som skulle försöka axla manteln.

Simpsonsavsnittet är klassiskt förstås. Underbart gästspel av Mr MacGyver himself där.

Oh Julie. sa...

Men MÅSTE han verkligen ha en tvättäkta hockeyfrilla? Räcker det inte med om att han har lite längre hår bara att slänga med när han tar hand om skurkarna? :)

Sara Ödmark sa...

Njä, hockeyfrillan är väl inget krav direkt. Jag tror nog MacGyver himself klippt av sig den vid det här laget. Hockeyfrillor blir omoderna även i parallella universum.