tisdag, december 30, 2008

Strongman goes gracil

Vilka som ska svassa runt i Let's Dance nästa år presenterades idag. Aftonbladet lyfter fram Hasse Aro, Elisabet Höglund och Laila Bagge, på SvD är man också mest intresserade av hon med håret men den som skulle kunna få mig att faktiskt bry mig för en gångs skull är en annan: Magnus Samuelsson. Världens starkaste man. Att få se det köttstycket vicka på höfterna i glittertrikå kan bevisa för vem som helst att programmet inte bara är menlös familjeunderhållning.
Dessutom tror jag han skulle kunna göra det riktigt bra.
Go Magnus!

1 kommentar:

Anonym sa...

Precis vad jag tänkte.. Har inte följt de andra "Let's Dance" programmen nåt vidare.. Men nu får jag nog bänka mej framför Tv:n, då man har chans till att se Magnus Samuelsson.. :P
Har följt honom de åren han va som störst inom "Världens Starkaste Man"..
Ja, jag tror oxå att han kan klara det riktigt bra.. Kanske lite stel i början, men vem är inte det ?

Jag håller med helt och hållet:
Go Magnus !! Go Magnus !!