torsdag, januari 01, 2009

Älskade dumburk 2008

Nytt år. Nya tomma blad, fulla av möjligheter. Jag börjar lite trevande med en titt i backspegeln:
Mitt första inlägg 2008 var en kris. Jag var en knapptryckning från att lägga ner bloggen men ändrade mig i sista stund. Istället funderade jag över sportklyschor och syskonkärlek, återupptäckte slem från 80-talet och grattade Henrik Schyffert.

Under Melodifestivalen såg jag likheter mellan vissa kroppsliga restprodukter och Androla och mellan Gary Dourdan och Gary Dourdan och när våren kom insåg jag att jag aldrig kommer att bli en Blondinbella.

Sommaren ägnades åt att lite kärleksfullt håna sydsvenskan.se och förbryllas över nyhetsvärdering på text-tv. Jag hann också baka en midsommar, bli uppslukad av fotboll och fundera över ordvitsar i ett filosofiskt perspektiv.

Med hösten kom musikalavsnitten, Robyns hemliga förflutna och en förundran över Aftonbladets barnpornografiska tendenser och historiska kunskaper. Jag avslöjade också ett TV-scoop och beklagade mig över Cityakutens förfall.

Slutet av året, ja det har ni väl alla i färskt minne?
229 inlägg blev det, inte dåligt för en blogg som var på vippen att dö under årets första vecka.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Var glad över att du inte är någon Blondinbella -gillar din blogg precis som den är!

Sara Ödmark sa...

Tack så mycket, det var snällt sagt!

Anonym sa...

Det är finemang att du inte slutade blogga, det finns ju alltid en massa roligt att läsa här! Keep going strong girl! :)

Anonym sa...

Sluta definitivt inte.