torsdag, januari 08, 2009

Veckans citat

Elizabeth Banks som spelar Laura Bush i filmen W får frågan "Vad såg hon hos George Bush, tror du?" i SvD:

–Det var 70-tal, de var 30 år gamla, och de var de enda singlar de kände. Han dök upp, en snygg kille – jag tror nog att hon i första hand bara ville få ett ligg. Och så fick han henne att skratta.

Hon har löst ett av samtidens största mysterier.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hur fick han henne att skratta? Det är också ett mysterium.

Anonym sa...

Killen får väl alla att skratta... bevingade ord som "I know ho hard it is to put food on your family" får i alla fall mig att dra på smilbanden en aning.. dock inte nog för att jag skulle gifta mig eller ligga med honom...

Sara Ödmark sa...

Skadeglädje? Hån? Lyteskomik? Det finns flera alternativ.

Sara Ödmark sa...

Food on your family! Haha!

eff sa...

Fast många av dom som har snackat med honom i situationer som inte är uppstyrda (typ presskonf med stolpar att hålla sig till, komplexa poänger att göra inför miljarder människor) säger ju att han är charmig och lättpratad.

Sen är det ju inte så att det är få kvinnor som är ihop med män som är normalbegåvade eller strax under. Finns nog rätt många som är ihop med rena idioter men som gillar dem ändå.

Anonym sa...

svar: hehe ja, man har ju varit med om den känslan ett par gånger :P

Anonym sa...

Svar: Hm, det är nog både positivt och negativt för dom. Kan väll kanske inte alltid vara kul att förknippas med sorg, men så har dom ju en sån text&musik som är mer djup.

Fiffi sa...

Hej! Oj! Vilken bra liten blogg du har!
Jag hittade den idag och trots att jag tittar väldans lite på TV (men desto mer på film i och för sig)så kan jag inte sluta läsa.
Vad glad jag blir!
//Fiffi