torsdag, februari 07, 2013

Många många timmar senare


Jag är ikapp. Jag började på det första, jobbade mig metodiskt framåt och nu har jag nyss hört avsnitt 358 med Mel Brooks. Trehundrafemtioåtta. Idag släpps nummer trehundrafemtionio.
Jag pratar förstås om intervjupodden WTF med Marc Maron som jag skrivit om tidigare och jag vet inte om jag ska vara stolt eller skämmas över det faktum att det tagit mig mindre än ett år att beta av dem alla, bonusavsnitt och extramaterial inkluderat. Jag kan verkligen rekommendera dessa djupintervjuer med (mestadels) komiker och att följa Marons resa från bitter, nyskild ståuppare som på vinst och förlust startar en podcast från sitt garage till den respekterade och harmoniske (nåja, allt är relativt) stjärnpoddaren han är idag.

Det är nu jag borde göra någon sorts topplista över de bästa intervjuerna för dig som är nyfiken, men när man snittar 8-10 avsnitt i veckan flyter de lätt ihop. Slumpa dig fram vettja, de flesta är hörvärda. Eller lita på Marc Marons eget omdöme, här väljer han ut sina favoritavsnitt (alla mycket bra).

#blogg100
16.

Inga kommentarer: