måndag, februari 11, 2013

Skarsgård och King

Henrik Torehammar påminde mig igår om filmen "Hunden som log", minns ni den? Den kom 1989 och handlade om ett kompisgäng som anstränger sig för att ge den döende hunden King en så fin sista tid som möjligt. Jag lyckades söka mig till titeln (som Henrik efterlyste) efter ett vagt minne om att de sjunger "You're the voice" och "Peggys sång", men hade helt glömt att det ju är en ung Alexander Skarsgård som spelar huvudrollen!
 
 #blogg100
20.

5 kommentarer:

Jenny sa...

Åh vad roligt att se! Jag och min kompis älskade denna över allt annat, kunde den utantill och spelade in den på kassettband! (alltså när vi spelade upp den från minnet)

Sara Ödmark sa...

Ha, gjorde ni! Tänk, det där att spela in sig själv på kassettband gjorde vi också. Inte just om den här filmen dock.

Jenny sa...

Och tack för det här förresten! Nu fick jag själv inspiration att tillägna filmen ett blogginlägg :)

Fredrik Wass sa...

Som jag letat efter den här filmen! Har tänkt på den ofta men aldrig kommit ihåg namnet. Mindes att jag tyckte den var magisk.

Sara Ödmark sa...

Kul att man kan hjälpa till. :)