lördag, februari 09, 2013

Melodifestivalen 2013, del 2

- ÄLSKADE Hansson, Carson och Malmqvists tantlåtversioner.

- Gina och Danny gör riktigt bra ifrån sig. Visst, Danny är lite nervös och behövde titta i manuskorten för att säga Erik Segerstedts efternamn(!), men han gör det bra ändå. Och Gina är ju tryggheten själv.

- När Anton Ewald mimade sig igenom sin låt var det mycket snack om "den nya Saade". Men jag kunde bara tänka på att han är så lik Chris Colfer (Kurt i Glee).

- Jag blev förvånad över finalisterna. Ja, inte bananen då, det var väl väntat, trots att låten är en Dragostea din tei-ripoff och sämre än förra årets. Men Hoffsten? Med den bleka låten? Kul för henne dock. Även om jag stödröstade på Felicia Olsson.

- Cans falsksång blev lite mer uthärdlig om man låtsades att låten handlade om Josefin Crafoords chihuahua Annelie. Tänk på det nästa gång du hör honom. "Så ge mig dina drömmar, låt mig visa att det går. Jag låter dig få smaka litegrann. Så ge mig dina tankar, jag lägger dem i en ask. Och gömmer dem där ingen kan se." Hihi.

- Sen när har för övrigt Jenny Silver börjat se ut som Jennifer Coolidge?

#blogg100
18.

2 kommentarer:

Nellan sa...

Jag röstade också på Felicia. Tyckte faktiskt att Anton såg ut som en blandning av Justin Bieber och han vampyren Edward från Twillight. Vill bara inte komma på namnet. Ja nån Pattison va?

Sara Ödmark sa...

Robert! Och ja, det var likt.