fredag, september 21, 2007

Filippa i egen humorserie

För alla oss som gärna ser mer av Sissela Benns karaktär Filippa Bark i rutan: Nu behöver vi snart inte vänta längre! I höst får Filippa nämligen sin egen humorserie. "Centralskolan" ska den heta, en kortserie av och med humorgruppen Einsteins kvinnor. Regissör är Måns Nilsson och jag kommer att sitta klistrad.
Massa mer om Filippa/Sissela.

Andra bloggar om: , ,

4 kommentarer:

andros sa...

Usch, Filippa Bark tål jag inte. Hon är outhärdlig :(

Jag har fått för mig att det är kvinnligt/manligt i denna fråga - kvinnor gillar henne men inte män. Har jag fel?

Sara Ödmark sa...

Jaså? Intressant. Jag vet inte alls jag. Min sambo, som är man, och de flesta av mina killkompisar avgudar henne. Men det kanske man borde göra en liten hobbyundersökning om? Ni bloggläsare med en åsikt i frågan får gärna upplysa mig.

Anonym sa...

Jag tycker hon är grym! Ett av de bästa inslagen i "Robins" när det visades. Och jag är kille. Tror jag.

andros sa...

Det var bara lite som jag spekulerade, jag kan ha fel. Jag utgick bara från en liten rundfrågning jag hade bland mina manliga och kvinnliga kompisar. Och då stämde det på ett ungefär.

Men det skulle vara kul att höra vad andra tycker om det?