tisdag, september 18, 2007

TV-bloggar, TV-bloggar, TV-bloggar!

Uppdatering: Söker du en bra TV-blogg? Scrolla ner i högermarginalen på den här sidan tills du kommer till rubriken "Ämnen". Klicka på "TV". Då rensar du bort allt oväsentligt och får fram en massa intressanta TV-inlägg.

Sen finns det också en länklista med en speciell del för TV-bloggar där i högermarginalen. Även om den här bloggen förstås är den enda TV-blogg man behöver (ehum) så har jag en hel del kollegor som är värda att uppmärksammas. Så frottera runt där bäst ni vill, ni TV-lovers!

15 kommentarer:

Damon Rasti sa...

Jag har funderat lite. Finns det ingen blogg på svenska som skriver lite om alla möjliga serier man laddar ned, nya såväl som etablerade. Alltså för oss som inte tittar på svensk TV. Det finns bra amerikanska bloggar, men det skulle vara kul med en rapp svensk blogg. Weird Science, men inte lika djupt och mer uppdaterat!

Damon Rasti sa...

Typ TV-bloggen.com, men fler inlägg och tips. Jag kanske är för kräsen...

Sara Ödmark sa...

Nej, du är inte för kräsen! Jag tycker nog att det finns några bra, typ TV-bloggen och Anna Thunman, men det behövs alltid fler. Själv skriver jag ju otroligt mycket om svenskproducerad TV har jag märkt, för jag tycker det fattas ÄNNU fler bloggar på det området...
Damon, du får ta och starta en egen! Då kan du ju välja precis vilka serier du ska skriva om. :)
Jag skulle läsa den.

Sara Ödmark sa...

Jag glömde Oswalds popcorn! Ingen renodlad TV-blogg, men väl uppdaterad ändå.

Mattias S sa...

Bra tipsat, ett par jag missat där faktiskt.

Damon: Vi får försöka komma med fler tips och inlägg då. :)

andros sa...

Jag håller med saom. Det finns alldeles för få bra svenska bloggar som skriver tills mestadels om svenskproducerad tv.

batti sa...

Är det inte så att det finns för lite svenskproducerad tv då? ;-)

Sara Ödmark sa...

batti: :) Jo, när man tittar på Kristallen kan man ju undra ibland...

Anonym sa...

Alltså, min tv-blogg är ju ganska bra. Tycker jag själv i alla fall. Speciellt nu när jag börjat uppdatera den igen. :-)
www.bastpatv.blogspot.com

Sara Ödmark sa...

elin: Nämen titta! Jag var inne och kollade på din blogg i tisdags när jag skrev det här inlägget, men då var det en vilande blogg så jag struntade i den. Roligt att du gjort comeback! Lägger till dig i listan.

Anonym sa...

www.tvtid.wordpress.com är hyfsat nystartad, skriver om både nya och uppdateras ofta, verkar vara vad ni eftersöker ;)

Anonym sa...

Om alla gör reklam för sina sidor här så skriver jag nästan bara om amerikanska serier om det är det du söker. När nya TV-säsongen börjar i USA kommer även ett antal nya inlägg tillkomma som ännu bättre speglar detta. Kolla in den på tv.micral.se.

Snygg uppdatering också Saom.

Anonym sa...

Vad pinsamt! Jag såg inte att inlägget var så gammalt. :-)

Anonym sa...

klart att det finns bra tv-bloggar. Här får ni veta lite kul om Linda Rosing som snart är i var mans apparat i både gamla och nya skandalprogram:
http://kalkon-tv.blogspot.com/

Anonym sa...

Kolla in playkanalerna.se grym site som listar alla playkanalernas program, 5 av 5 får den!