söndag, januari 04, 2009

Mel Gibson i "Rederiet"

Det var många som trodde att det var ett aprilskämt när nyheten om Chevy Chases medverkan i TV4-produktionen Hjälp! kom. Men det visade sig vara sant - till våren kommer vi att få se ett päron till farsa i alla åtta avsnitt av den svenska humorserien.
Jag kom att tänka på den här klassikern: Mel Gibson tillkännager att han ska spela Rolf Dahléns försvunne tvillingbror i Rederiet.Det var dock bara ett aprilskämt. Mel Gibson fyllde för övrigt 53 år i går. Grattis.

Varje söndag rotar jag lite extra i arkiven för att bjuda på ett okänt/bortglömt klipp ur populärkulturhistorien. Tidigare har jag visat Ekström och rymdblomman, Jack Black i backspegeln, Knesset - Vi är världen, Nostalgiluckan och Depeche Mode - The final countdown.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Sv: Japp... har du inte ätit knäckebröd med kanelsmak? Gör det! Det är faktiskt gott =)
Bra blogg du har förresten =)

Monixx sa...

Tack för kommentaren inne på min blogg! Din blogg var ju hur bra som helst. Du är bra på att skriva. Hoppas att du får en bra dag!

Sara Ödmark sa...

Tack och tack och tack detsamma!

Anonym sa...

Hahaha jo jag med! :P

Anonym sa...

Mel Gibson som är så snygg ;)

Anonym sa...

Jovisst är den. Manlig logik så det skriker om det :-P

/Louise
http://skandalmorsor.wordpress.com/

Anonym sa...

haha, det klippet är roligt.

Anonym sa...

och ja, visst hade det vart underbart med en ung-lena nyman-blogg?

Anonym sa...

Mel Gibson, min absoluta favorit! Synd bara att det var ett aprilskämt.

Jessika - sa...

Svar: haha, jo det är jättemysigt med benvärmare nu på vintern. :D Älskar dom^^

Anonym sa...

Tack! Godiset blev gott. Nu är det ju tyvärr nästan ett helt år till nästa sats mintkyssar. Men det blir ju fredagsbak så länge! Ha det fint. /Raz

Anonym sa...

Å, underbart aprilskämt. :)

//JJ

Anonym sa...

Kul att den berusade gamle antisemiten visar att han har lite humor också. En skådespelare man har en stor respekt för men samtidigt en person som man kanske inte skulle ta en öl med.. vem vet vart det skulle sluta..

Sara Ödmark sa...

Ja, vem vet hur långt man hade kunnat driva det där skämtet. Han hade kanske ställt upp i nåt avsnitt om han bara var tillräckligt glad i hatten.