lördag, februari 28, 2009

De sluter upp kring Cityakuten

På måndag drar Cityakuten igång igen i Sverige. Sen en tid tillbaka har det varit klart att ännu en favorit återkommer till serien den sista säsongen - Sherry Stringfield som Dr Lewis. De flesta viktiga karaktärer från de tidiga åren har nu tackat ja, även något överraskande George Clooney (så såg det inte ut när jag skrev Konstgjord andning på Cityakuten).

Jag har inte följt serien på några säsonger, men jag räknar med att få nostalgigråta ut ordentligt under de sista avsnitten.

3 kommentarer:

Aronson sa...

Jag följer serien slaviskt. Visst, den har tappat rejält de senaste säsongerna, men jag har svårt att låta bli att titta.

Jag har dock inte fattat: är det näst sista säsongen vi tittar på nu i Sverige? Vet du?

Sara Ödmark sa...

Nej, det är sista säsongen. På måndag sänds avsnitt åtta i den femtonde säsongen.

Unknown sa...

Helt klart en av de bättre dramaserierna någonsin. Synd bara att trean behandlar den så illa genom att envisas med sina tioavsnittssäsonger stup i ett, så man aldrig lär sig att följa den ordentligt. Jag har inte tittat på ett par år nu bara på grund av det.