söndag, februari 15, 2009

Fjunig Winnerbäck

Som en hyllning till mannen som fick tyst på Skavlan och med en svag koppling till gårdagens hjärtetema får denna söndags arkivklipp bli en mycket ung Winnerbäck som sjunger en snutt av En kärleksdans:Varje söndag rotar jag lite extra i arkiven för att bjuda på ett okänt/bortglömt klipp ur populärkulturhistorien. Tidigare har jag bjudit på sånt som Jam session med ABBA, Magnus Samuelsson chockar TV-team, Hugh Laurie loves Steffi Graf, Mel Gibson i Rederiet, och Knesset - Vi är världen.

3 kommentarer:

Stefan sa...

Haha! Sjukt lik Indes Loke Martinzon :) Fast ganska bra.

Sara Ödmark sa...

Ja! Vissa likheter anas absolut. :)

alvan sa...

*asg* hehe ja han har utvecklats positivt må jag säga! ;-)

Och ja jag håller med, sjukt likt Loke Martinsson! Vilken är min favvo. ;-)