söndag, april 19, 2009

Goodbye Sydney - Hello New York

Ikväll startar Kanal 5:s nya storsatsning Söndagsparty med Filip & Fredrik. De fläskar på med en 90-minuters direktsänd show från Manhattan där de tussar ihop Marilyn Manson med Jonas Gardell bland annat. Det går fort att konstatera att pojkarna har kommit en bit sedan "Hello Sydney".

En snabb titt i backspegeln: Efter fiaskot med Christer Ulfbåge och ståhejet kring nästa projekt, "Ursäkta röran", flyttade de till Öppna Kanalen i Stockholm där de sände pratprogrammet "Öppna Dagar". Då under pseudonymerna Jörgen Back och Jonny Wedin. Så här såg introt till Öppna dagar ut:Jag har en känsla av att "Söndagsparty" kommer att vara något mer påkostat.
Bonusklipp från Hello Sydney:Söndagsparty med Filip & Fredrik Kanal 5 söndag 21.00.
Läs mer på Söndagspartybloggen eller i tidningar som SvD och DN.

Varje söndag rotar jag lite extra i arkiven för att bjuda på ett okänt/bortglömt klipp ur populärkulturhistorien. Tidigare har jag bjudit på sånt som Sarah Dawn Finer is gonna fuck you 'til you stay fucked, Fjunig Winnerbäck, Magnus Samuelsson chockar TV-team, Malena och kokainarian, Mel Gibson i Rederiet, Små pojkband och chockvideor och Knesset - Vi är världen.

3 kommentarer:

p u s s y d o l l sa...

Sv; Köp! ^^ Hehe.

Amanda sa...

sv: ja, visst är klippet sjukt härligt :)?


känns som att söndagsparty kommer bli lite som en fortsättning på boston tea party, ska bli spännande ikväll :D

Guustaf sa...

Efter en trist inledning så blev showen helt okej. Tacka Manson och Ghostbuster för det!