onsdag, april 01, 2009

Jag litar inte på någon

Det här är en dag då jag går omkring med nacken lätt framåtböjd och tittar misstänksamt under lugg på allt och alla jag möter. En dag då jag ifrågasätter varje tidningsartikel och misstroget tvekar innan jag klickar, kommenterar, kommunicerar.
För allt kan vara fejk.

Man vill inte göra som Tidningsutgivarnas vd Anna Serner och gå på The Guardians aprilskämt (även om hon hanterar det på ett skönt sätt). Så nej, ni ska inte få nöjet att se mig ropa ut att Thomas Bodström ska bli fastighetsmäklare, eller att Göran Hägglund är bisexuell (I wish!) eller att EU förbjuder aprilskämt.
Jag tänker inte tro på någonting förrän i morgon bitti.

2 kommentarer:

Robin sa...

Tja.
Kul att se att du fortfarande bloggar.

Hoppas du minns mig. Hade bloggen Bobbys Bacon ett bra tag. Ville bara tipsa om att jag har startat humorblogg igen. Denna gången i videoform tillsammans med mina logekollegor på China Teatern och på bloggen så är vi väl... hm smått tillspettsade versioner av oss själva. hehe

Check it out och länka om du tycker om det. Har bara funnits en dryg vecka så det är ett spännande projekt.

http://killarnailogen.wordpress.com

Adios
/Robin

Fru Pusselbit sa...

Har nu läst lite i din blogg och kommer gärna igen!

Önskar dig en underbart härlig och Glad Påsk! =)