tisdag, juni 26, 2007

Allsången och svansen

Oj, vilken PR Allsång på Skansen får. Helt otroligt. Är det inte bombhot så är det VIP-krig eller järngängskupper. Är det värre i år eller har jag bara glömt mediehysterin från förra året?
Jag vet inte. Kanske är det bara den berömda sommartorkan.
Även Älskade dumburk börjar smittas av sommartorkan för övrigt. Inspirationen är svag och jag har så mycket annat för mig istället för att titta på TV. Igår intervjuade jag Fredrik Reinfeldt utan att ställa några som helst intressanta frågor - som till exempel om han ser Raskens, vilken sjukhusserie som egentligen är bäst genom tiderna eller vad han tyckte om säsongsavslutningen av Lost.
Bloggtjänstefel.

Andra bloggar om: , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena,
detta har ingenting med din blogg att göra (även fast jag vid närmare läsning kan tycka att den verkar intressant), utan istället om att jag lyckades googla fram att du har Fröken Fleggmans mustasch på DVD.

Detta kan tyckas vansinnigt, men hur gick du tag på VHS-rippen? Skulle du kunna kopiera dvd:n så att man möjligtvis kan få köpa ett exemplar? Jo, jag känner mig någorlunda desperat nu som gått så långt så att jag skriker på hjälp i okänt folks bloggar!

Men om du inte tycker att jag verkar allt för sinnessjuk, så pynta ner ett mail till:
ludde.myrsell@comhem.se

mvh
Ludde

Sara Ödmark sa...

Till Ludde och flera andra som också är på jakt efter Fröken Fleggman: Jag fick skivan i present och vet inte varifrån orginalet kommer. Tyvärr är min kopia numera i vansinnigt dåligt skick och det är ingen idé att kopiera den. Det är däremot skandal att den inte är släppt på DVD än, jag vet inte vem man ska utöva påtryckningar på för att få ut den nån gång...