torsdag, juni 14, 2007

Copycats

Det här är onekligen lite komiskt. När Aftonbladet började sin Vart tog du vägen-serie nyligen var Freddis första tanke att de härmade mig.
Lite förmätet för mig att tro förstås, men ändock roande. I första inlägget i min Men sen då-serie, det om ALF från april, kommenterade Micke: Lovely initiativ att göra en uppföljning på gamla serier. Cosby nästa?
Självklart fanns Cosby med i mina planer, men eftersom jag är lite stolt och tjurig ville jag inte antyda att jag dansade efter någon annans pipa, så Cosby-uppföljningen fick vänta några veckor.
Och vad gör då TV4.se?
Jo, så här: Vad hände sen med familjen Cosby?

Andra bloggar om: , ,

6 kommentarer:

Anonym sa...

;-) Vad kommer nästa då?

Anonym sa...

Och det roliga är att vi båda har gjort en "Vad hände sen med dom i Ensamma hemma?"!

Därför är jag också nyfiken på vad som kommer härnäst - jag länkar gärna till dig - så att jag kanske slipper dubbelarbeta :)

Hilsen,
din bloggkollega

Sara Ödmark sa...

malin: Jag vet inte riktigt, nu är jag helt förvirrad av alla dubbletter överallt.

anna: Menar du det? Det hade jag missat. Herregud, är TV-världen så liten... :)

Nu fick jag plötsligt prestationsångest.

Anonym sa...

Hahahaha, nej, det ska du ju inte ha. Men för enkelhetens skull: jag har gjort en sån om Felicity och Crippa, som gjorde Cosby, har även gjort uppföljare på Dallas och V och 80-talshjältar.

Med andra ord finns det gott om serier som väntar - jag är lite småsugen på Dawson's Creek, men lat som jag är undrar jag om du varit inne på samma?

Älskade din MacGyver!

Sara Ödmark sa...

thunman: Åh, tack! Mjo, har varit lite inne på Dawson's, men det har puttats framåt eftersom det känns som ett ganska stort projekt... (Jag är precis lika lat serdu)
Jag lägger de tankarna åt sidan så länge.
Vi får se vad det blir härnäst, jag är faktiskt lite tom på idéer, men jag tror jag stannar i tidigt 90-tal ett tag till.

Mattias S sa...

Men på TV4 hade dom ju helt missat Raven...