onsdag, februari 13, 2008

Human tetris till amerikansk TV

Har du också skrattat åt japaner i silverfärgade kroppsstrumpor som försöker passa in i ett hål i en vägg som kommer åkande, och som knuffas ner i vatten när de misslyckas med detta? Då är du inte ensam. Human tetris har blivit en internetsensation och videoklipp från det japanska lekprogrammet har spridits över all världens bloggar och e-postlådor.

Typiskt japaner, har nog många tänkt. Men nu har Fox beställt en pilot av programmet från Fremantle Media, producenterna bakom till exempel Pop Idol-fenomenet. En amerikansk version av Human tetris, eller Hole in the Wall som den heter, kan alltså vara möjlig inom en snar framtid. (Läs mer hos Variety).

För den som missat hela hysterin, så här ser den japanska varianten ut:Tror ni att det funkar för den amerikanska publiken? Jag är skeptisk. Visst är det roligt, men frågan är väl snarare om det håller för ett helt program. Jag vet inte hur det är med er, men ett klipp på några minuter räcker gott för mig. Har man sett en dratta i poolen har man sett alla. Eller?

Andra bloggar om: , , , , , , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

haha jag älskar human tetris. Skulle lätt söka att vara med!

Anonym sa...

Hahahaha, sjukt roligt. Skrattade högt flera gånger.

Pernilla sa...

Jag såg att Ellen DeGeneres eller vad hon heter körde inslag med detta i sin show!!

Sara Ödmark sa...

raffe och cineast: Jo, det är roligt. Men jag skulle nog inte vilja vara med själv. :)
pernilla: Ja, jag såg det också! Hon hade det som en tävling där folk ur publiken fick gissa om de klarade sig eller inte...

Pernilla sa...

Hon hade också folk i publiken som fick tävla själva med väggen och allt.. men med bollhav istället för vatten.