söndag, oktober 12, 2008

Victoria och kungen

Victoria Silvstedt är nog en av få människor i Sverige som kan få tala ut om sitt misslyckade äktenskap och ge relationsråd i samma artikel. I Aftonbladet berättar hon om separationen från maken och listar samtidigt sina fem bästa relationstips, som bland annat går ut på att man ska köpa fräcka underkläder och ha sex på oväntade ställen. Djuplodande.

Kanske hade livet sett annorlunda ut om hon fått ett annat välbekant ansikte på fall. Men han var redan gift. 1993 kom Victoria Silvstedt tvåa i fröken Sverige, bland annat genom att berätta för en ung Adam Alsing vem hon helst av allt vill träffa:


Andra om , , , , ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

Från Sanna @ sannasrum.devote.se

Svar: Vaddå illustration? Det är en bild..

Anonym sa...

Svar: aaaha, men jag har fått för mig att illustrationer ser ritade ut ;P
Men tack i alla fall, kul att du tycker det (:

Elina Jonsson sa...

hahaha tänkte också på det :) stor humor.

btw såg du janne josefsson hos luuk..? helt oväntat möte som definitivt gav mersmak på janne.

Sara Ödmark sa...

Nä, missade Janne Josefsson-programmet. Kanske måste kika på det. Jag ska nog skriva lite om när Johan Glans var hos Luuk för övrigt, det såg jag igår.

Elina Jonsson sa...

åh då har du nåt att se fram emot :)
http://elinaelinaelina.blogspot.com/2008/10/s-mycket-knsla-att-jag-r-alldeles-tagen.html

Anonym sa...

usch, jag fick faktiskt lite ångest av det där youtubeklippet för att hon var så korkad. En brud som en läskig man kan komma fram till och säga "hej, får jag bjuda på lunch" och hon svarar "jaa. hahaha" (med samma tonfall och mimik som i klippet) och sen mördar han typ henne i en skog. hua, läskigt. men klippet var förstås roligt också =)

Sara Ödmark sa...

Jag diggar hennes dialekt. Men jag undrar om hon verkligen vill träffa kungen helst av allt eller om hon bara drar till med första bästa person hon kommer på?

Det är inte en helt enkel fråga att svara på om man är oförberedd.

Anonym sa...

Nä ingen hobbit. Smurf var det.

Victoria Silverstedt måste var jätte nöjd då hon fått dom flesta amerikanska killar att tro att alla svenska tjejer ser ut som henne och är lika pantade.