tisdag, juni 09, 2009

Hoppas lästakt snart kommer ikapp köptakt

Om det är ta-fyra-pocketböcker-betala-för-tre så är det helt omöjligt att bara köpa en. Eller hur? Det är inte bara jag som lider av denna måste-köpa-fyra-sjukdom väl? Dagens skörd: Zbigniew Kuklarz - Anteckningar från en liten Fiat, Peter Kihlgård - Strandmannen, Doris Lessing - Gräset sjunger och Henrik Lange - 80 romaner för dig som har bråttom. Den sistnämnda (se bild till höger) tror jag passar mig alldeles utmärkt just nu.

5 kommentarer:

kanin sa...

Jaaa! Den sista är helt underbar! :D Jag köpte den på Centralen för ett tag sen och skrattade gott på tåget hem.

Julia sa...

Då tar man fyra svenska istället för de två man ursprungligen hade, plus två engelska för de räknas inte in i erbjudandet.

Sen funderar man IGEN på om inte två njurar är slöseri med bra resurser.

Nonsensakuten sa...

Och tänk då att det bara händer saker i TRE rutor. Helt genialt.
Sanslöst rolig bok som jag önskar att jag själv skaffat..

Sara Ödmark sa...

kanin: Vad kul! Jag klämmer den nog ikväll.

Julia: Haha! Känner igen den där känslan.

Sara Ödmark sa...

nonsensakuten: Så enkelt, så smart. Jag önskar jag själv hade skrivit den.