söndag, juni 28, 2009

Michael sjunger till sitt unga jag

Okej, det här börjar kanske bli lite tjatigt, men hur ska jag kunna välja något annat arkivklipp denna söndag än ett MJ-klipp? Jag hade gärna visat uppträdandet med Carol Burnett från 1975 men det har ni redan sett, så det får bli en kortfilm ur en samling (Dangerous - The Short Films) som släpptes 1993 istället:Varje söndag rotar jag lite extra i arkiven för att bjuda på ett okänt/bortglömt klipp ur populärkulturhistorien. Tidigare har jag bjudit på sånt som Sarah Dawn Finer is gonna fuck you 'til you stay fucked, Fjunig Winnerbäck, Magnus Samuelsson chockar TV-team, Malena och kokainarian, Mel Gibson i Rederiet, Små pojkband och chockvideor och Knesset - Vi är världen.

3 kommentarer:

linlasj sa...

Tänk. Det var den bästa bilden jag sett hittils av Michael Jackson, hans längtan, hans barndoms längtan, som om talade han med sig själv.

Det är som om sammanfattade han själv, sig själv.

Det var ståpäls på varje hårstrå där kan jag säga.

Sara Ödmark sa...

Vad fint att du tycker det!

linlasj sa...

...och nu blir man bara lite sur...på West Grand Media.