torsdag, april 12, 2007

Dekorera dig till lycka

Annina Rabe är trött på inredningsprogram, men gillar treans nya Design: Simon och Tomas. Ni bloggläsare röstade för ett tag sen fram femmans Roomservice till det bästa inredningsprogrammet just nu. (Jag manade till röstning och reflekterade över makeoversamhället här.) Även Roomservice har dragit igång igen, och fick stort medieutrymme för första avsnittet med en Martin Stenmarck som nästan gick bärsärkagång i sitt kök. Frågan är hur den nya kändissäsongen tas emot av tittarna.

Vad tycker du?
Design: Simon och Tomas tar över tronen
Roomservice är fortfarande bäst
Min favorit är ett annat program
Jag vill spy på den där genren


Andra bloggar om: , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag röstade på att jag spyr på genren för det gör jag verkligen. Det var trevligt i början när de första programmen kom men trots att jag tycker det är kul med inredning orkar jag inte med em längre.