fredag, april 13, 2007

I TV-världen

Bara hockey kommer upp i Vännerklass! 885 000 tittare såg förlängningen mellan Modo och Linköping igår på Kanal 5. Det är kanalens bästa siffra sen den 15 december 2004 då sista avsnittet av Vänner sändes.

Michael och Janet Jacksons syskon Tito, Jermaine och LaToya ska jaga talanger i en ny realityserie för tv-bolaget CBS. Det är skönsjungande familjer som söks i åtta avsnitt, nåt premiärdatum är ännu inte satt. Läs mer här.

På Henrik Schyfferts blogg hittar du massor av smakprov från kommande projektet Sverige dansar och ler. Senaste informationsfilmen från Svenskt Näringsliv, "Party in Sweden's pants" är till exempel sjukt rolig.

Nu har SVT börjat nedräkningen inför Eurovision Song Contest och visar alla länders bidrag. Ikväll spelades till exempel Israels bidrag, Push the button. Men är inte låten väldigt lik en svensk sommarplåga? Du minns den väl? Du får inte stoppa köttbullar i neeesan Markus, du får inte stoppa köttbullar i näsan där. Sluta upp å stoppa köttbullar i näsan Marcus, du får inte stoppa köttbullar i näsan sisådär...

Andra bloggar om: , , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Jaa, men så är det ju. Att jag inte har kommit på att det är köttbullelåten själv. Tack. Men min röst går till Verka Serduchka från Ukraina i år. Helt galen låt! :)