onsdag, april 04, 2007

Kalla fötter

Min blogg-oinspiration som inlett denna vecka beror delvis på att jag, när jag inte jobbar, tillbringar det mesta av min vakna tid framför den brittiska klassikern Kalla Fötter. Har sträckplöjt fyra och en halv säsong på dvd och har bara de allra sista avsnitten kvar. Bunkrar redan upp med näsdukar. Ni som inte sett den, se.
Gud, så bra.

(För övrigt gör det mig otroligt sugen på att se Livet kan börja.)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Livet kan börja är väl den med orginaltiteln This Life. Jag ääälskade den! Har dock inte sett den sen den gick på 90-talet. Gillar verkligen Cold Feet också men inte lika mycket som This life. Kan fortfarande inte riktigt komma över de sista avsnitten i Cold Feet, ser dem inte gärna igen för att de är så sorgliga, jag lever i förnekelse istället.

Sara Ödmark sa...

Yes, Livet kan börja = This life. Fantastiskt bra, som jag minns det i alla fall, det var ju som sagt länge sen nu.
Jag håller med om Kalla fötter, bävar för det som oundvikligen ska komma, men man måste ju se klart när man sett fyra och en halv säsong...
Alla serier blir för övrigt bättre när man ser avsnitten i sträck på dvd.

sockerdricka sa...

This life är en stor favorit hos mig med men den verkar svår att få tag på, iaf om man inte vill.. betala för sig. ;)

Fröken Nina sa...

Åh! Kalla fötter är ju helt underbar!
This life kan jag inte riktigt placera... Är det den där brittiska med advokater?

Anonym sa...

Saom, håller med dig att alla serier blir bättre när man ser dem i sträck. Såg alla 18 avsnitten av Heroes häromdagen, på ett dygn. Såg dem dessutom på datorn, det kändes som att jag hallucinerade och var berusad ett tag efteråt, men det var det värt.

Anonym sa...

Såg om This Life på BBC i somras när jag bodde hos mina föräldrar. Den var precis lika bra som när den gick på SVT för hundra år sedan. Måste beställa skiten om jag har råd någon gång. Vem var din favoritkaraktär?